2009. március 31., kedd

Mezei látomás



...avagy az út, ami nem visz sehová?

7 megjegyzés:

aeduard írta...

jól látom, h egy új színstílus kezd formálódni?

grat mindkét fotóhoz

f. l. írta...

köszike! még nem tudom, mi formálódik :)) kísérletezgetek, hogy ne fogalmazzak „művésziesen”: keresgélek :)

Gábos Szilárd írta...

Nekem nagyon tetszik ez a színvilág... drámai... :)

Ismételten csak dicsérni tudlak :)

f. l. írta...

köszönöm szépen! :)

Anonymous írta...

Egy ideje nem nem írtam, alig is voltam internetközelben. Most szépen végignéztem a fotóit. Tetszik az, hogy mindig sok a levegő a képein, és ez a levegő mégse semmitmondó, sőt. Tetszik az is, hogy a színes és a fehér-fekete közt olyan természetesen tud átjárni, zökkenőmentesen vált. No ilyesmiket látok...

Sajnálom nem sikerült a kapcsolatfelvétel emailben (talán már le is vette az emailcimet, amit egyik kommentbe feltett), akkor lettek volna kérdéseim. De az történt, hogy épp azokban a napokban hívott meg valaki KOlozsvárra az akkor frissen alakult ErKE-be (Erdélyi Fényírók Társasága). És mint minden frissen alakult társaságban, nagy a lelkesedés. Hetente találkozunk, hétvégenként kirándulások, workshopok... Éshát így ott minden kérdésemre választ kapok. És azóta többszáz fotót készítettem, hogy most nem mondja ennél nagyobb számot. Szóval beindult az élet.

ErKE-ről egyebekről akár bővebben is emailben, ha mégegyszer próbálkozhatok. az n email cimem: balolevi@gmail.com

Baló Levente

oriza írta...

nagyon szeretem én is a sokatmondó, "üres" tereket. és ez a színvilág is izgalmas számomra, csak így tovább a kísérletezgetéssel, grat.
Anita

f. l. írta...

köszike :)