2010. október 2., szombat

co - keresztek 2.



Jézus Szíve kápolna, Székelyudvarhely

5 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

Még mindig tetszenek a lyukkamerás fotóid. Most már azon gondolkodom, hogy vajon honnan tudod, hogy mi fog a képre kerülni, mert ennél a képnél már komolyabban kellett komponálni is.

f. l. írta...

Állítólag számításokkal be tudod mérni, hogy mit is láthat a kamera, az enyém az a fajta beállítás, amikor hozzávetőlegesen helyezem és fordítom a dobozt. Ezért van az, hogy aztán reménykedem, úgy alakul a dolog, ahogyan terveztem. Ezért is szórakoztató játék :)

Névtelen írta...

Nem talalom sehol a cimedet, pedig nem artana egyet beszelgetni CO ugyben es egyeb archaikus eljarasok ugyeben. Pl cyanotipia nem e erdekelne? En meg nem epitettem meg a lukkameramat (4x5" van tervben) de pl van profi lukam kolcsonbe ha kiprobalnad - szuk es tokeletes :) - lezeres, 0.3mm. de nem festheted ossze lila viragokkal.
Dobj egy mailt lecci az acsiki guglira.

f. l. írta...

hmmm, dobtam mailt, de szerintem nem jó címet ötöltem ki. Mi az hogy érdekel, az ősi eljárások nagyon is érdekelnek, már találtam helyet, ahol be tudom szerezni a szükséges vegyszereket. A luk is érdekel, és a virágozás elmarad, esküszöm:). Ez a mailkám: florant2001(kukac)yahoo.com

orizatriz írta...

nekem "csak tetszik", nagyon "átszellemültté" teszi a technika. üdv,a