2012. december 24., hétfő

Angyaljárás

(Székelyudvarhely, 2012. december 23. vasárnapi nagypiac)

Áldott karácsonyt!

2 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

Szeretem ezeket az autópiacos fotóidat. Apropó autópiac... van itt minden, ócskapiac vagy bolhapiac is lehetne a neve, de valahogy így alakult Udvarhelyen a neve, hogy "autópiac". Talán azért mert ildomosabb, ha az ember azt mondja, hogy "megyek az autópiacra" mintha azt mondaná hogy "megyek az ócskapiacra".:-)
Két fontos kelléke szerepel a télnek a fotón: korcsolya és karácsonyfa. Erről a karácsonyfáról az jutott eszembe, hogy biztos nincs fenyőillata. A korcsolyáról pedig az, hogy ezek olyan régivágású, korcsolyázni tudó embereknek valók mert a fiatal, műanyag öntött cipős korcsolyákhoz szokott emberkéknek kitörik a bokája benne...:-))

f. l. írta...

Köszi, Erzsike! Amúgy tényleg érdekes az elnevezés, és engem sem az autó része érdekel, hanem az ócskaoldala :D És mi értékes cucc előkerülhet a halmazból... Amikor megláttam a fenyőfát és a halmazt, mintha megleptek volna az emlékek. Eszembe jutott, amikor megjelentek az első műfenyők, amikor még a bőrből készültek a korcsolyák... És sorolhatnám, de nem akarom eljátszani, a „bezzeg a mi időnkben”-t :)).