2013. december 19., csütörtök

Össztánc őzzel(Agyagfalva, 2013. december 19.)

A reggeli zúzmarás fények kicsalogattak a házak melletti mezőre, hogy készítsek néhány képet, amikor nemcsak szép reggellel, hanem rohangáló-jólmegbámuló-őzbarnaszemű-riadó-illanó állatokkal is találkoztam :). Természetesen nálam már ez a mondás kezd járni: ki korán kel, őzeket lel, sőt nem is kell korán kimenni, mindig ott vannak. Persze a falutól nem messze állítólag medve is van – amit sokan megerősítenek, hiszen egész nyáron az esztenára járt terített asztalért –, én azonban csak megtermett juhászkutyákkal találkoztam, ezeket, hála az állványomnak, el tudtam riasztani. Azért félsszel a szívemben remélem, egyszer fogok találkozni egy medvével, és akkor le is fényképezem :)

2 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

Az első tetszik a legjobban. Medvével inkább ne akarj találkozni mert ha fényképezhető közelségben lesz akkor rosszul is sülhet el a dolog számodra. Na, de most a medvéknek aludniuk kéne, vagy nem?

f. l. írta...

Őszintén szólva félek egy kicsikét, de remélem jól sül el a dolog :). Hogy kellene aludjanak, nem tudom, nemrég láttak egyet :)