2008. június 6., péntek

Görögkék falusi hangulat


<<<... görögkék hangulat Vágásban...>>>


<<<... Dobói utcarészlet...>>>


<<<... Béta a magasból...>>>


<<<... a vágási „tölgy”, Imre bácsi igaz csak 83 évesen (a 300 esztendősökről is készült, de nekem nem tetszenek:))) ...>>>


<<<.....>>>


<<<.....>>>

Béta, Dobó, Vágás felé jártam ma a fiammal. Egy nemrégen találkozott ismerősünkhöz igyekeztünk látogatóba –, aki nem mellesleg még kifejezetten jó fotográfus is – csak sajnos nem találtuk otthon. Melózott. Így a fiammal, elindultunk a három falut megnézni. Fentről kezdtük, Vágásban álltunk meg néhányszor, majd Dobó következett, és legvégül, igaz csak madártávlatból, Béta maradt.

Vágásban megismerkedtünk Imre bácsival, akinek a lépcsőfeljárója amolyan görögkékben úszott, és nem hagyhattam ki. Sok mindenről beszélgettünk, és közben még a felesége is megérkezett. Imre bácsiról készült néhány közeli, nagylátószögő felvétel, mert – egy bétai (blogja itt) ismerősőm a mesengeren találóan fogalmazott – olyan mint egy tölgyfa.

Csodálatos vidék: nyugodt, csendes, gyönyörű kilátással megáldva.

Az már biztos, még fogok arra menni!

1 megjegyzés:

Barni írta...

Ne se törődj, összehozunk egy találkát, ahol Csabi is ott lesz s elbeszélgetünk egyet. Tetszenek a fotók! Hogyne tetszene, amikor a szívem erősen húz ide...:)