2010. február 22., hétfő

Vidéki árnyékok



Ma kísérleteztem a Pentacon (2,8/29) optikával. Tetszik a hangulata, igaz csak vidéki árnyékokra futotta. :) Nagyban itt meg lehet nézni őket. Most már vásárolnék is egy ilyen, működöképes optikát.

9 megjegyzés:

Vass Lehel írta...

Hm, hm hat tenyleg tudhat valamit ez a Pentakon, mert a rajza a csodalatos, akarcsak ezek az arnyekok. Kb mennyit kostal egy ilyen jo mukodokepes optika?

Kozma Erzsébet írta...

Hangulatos sorozat. Nekem is van egy 1,8/50-es Pentacon optikám a régi EXA 1c gépen, de nincs hozzá átalakítóm.

f. l. írta...

Köszike! A rajzzal nem tom miért, de megfigyeltem, hogy a szélek elmosódnak (hátha lesz tapasztalt személy, aki elmondja miért), de pontosan ezért tetszik. Egy ilyenhez kell átalakító és maga az optika, olyan 200 lejből megúszod.
Erzsébet: hidd el, érdemes venni egy átalakítót, mert sok jó dolgot lehet vele csinálni. Eddig halogattam, bátortalanul nyúltam hozzá, de most elhatároztam, kitanulmányozom, mert nekem is tetszik!

Várday Béla írta...

Szép árnyékos munka.

Unknown írta...

Nagyon jok ezek az arnyekok. A kilincs es a kemeny tetszik a legjobban...
Ezen az obiektiven van fokuszmotor?? (AF)

f. l. írta...

köszönöm néktök!
Attila: nincs fókuszmotor. Teljesen manuális...

Főfüge írta...

Csak egyet sajnálok, de azt nagyon, márpedig azt, hogy ebben a formában tetted közzé ezeket a remek felvételeket. Megérdemeltek volna egy önálló szereplést, bár a baloldali ablak és a kémény egy kicsit be van szorítva, de nagyon hangulatos fotók!
Gratulálok!

f. l. írta...

Köszönöm szépen!

orizatriz írta...

tényleg jók ezek a hosszúra nyúlt árnyékok, micsoda szemed van :)